Företagsekonomiska institutionen

Fek Alumni

Föreningen bildades vid en Alumnidag i Uppsala den 21 september 1995. Initiativtagare var professor Ingemund Hägg. Den är öppen för före detta studenter vid Företagsekonomiska institutionen, Uppsala universitet. Syftet med föreningen är att främja kontakter mellan tidigare studenter, nuvarande studenter och lärare/forskare vid Företagsekonomiska institutionen. Några gångar per år anordnas aktiviteter för medlemmarna i form av företagsbesök och gästföreläsningar.

Styrelse och stadgar

Alumnporträtt

Vill du bli medlem i Fek Alumni?

Du registrerar dig först som medlem i Uppsala universitets alumnnätverk. I din profil kan du därefter registrera dig för medlemskap i Fek Alumni genom:

  • Rubriken Medlemskap
  • Visa alla föreningar
  • Gruppen Vetenskapsområdet för humaniora och samhällsvetenskap
  • Fek Alumni

Medlemskapet kostar inget, men föreningen är tacksam för ekonomiskt stöd,
PG 967274-2. Medlemmar i Fek Alumniföreningen kan även registrera sig i föreningens Linkedin-sida FekAlumni@UppsalaUniversity, a subgroup of Uppsala University Alumni

Aktiviteter

Fek Alumn anordnar intressanta aktiviteter för föreningens medlemmar i form av företagsbesök och gästföreläsningar. Information om kommande aktiviteter mejlas till medlemmarna i Alumnnät och via anslag i Fek Alumnis Linkedinsida.

  • Handelsbanken Capital Markets, 28 mars 2018 kl 16 på Ekonomikum. Vid detta seminarium kommer medarbetare från Handelsbanken att presentera hur de arbetar med hållbar verksamhet och möjligheterna att göra karriär inom Handelsbanken Capital Market. Bland annat kommer Per Elcar, som är chef för investmentbanken, och några experter från olika verksamhetsområden inom banken att delta. Det blir lite mingel med enklare förtäring efter seminariet.
  • Årsmöte för Fek Alumniföreningen, 28 mars 2018 kl 18 på Ekonomikum, rum K312.

Medverka i undervisningen

Som medlem i föreningen har du ett intresse för ekonomutbildningen vid Uppsala universitet. Om du vill bidra med din expertkunskap i vår utbildning tar vi gärna emot en intresseanmälan från dig. Mejla alumni@fek.uu.se och ange inom vilket område du kan bidra med din kunskap och kompetens. Föreningen kommer att kontakta dig med information om möjligheterna att medverka i undervisningen.

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med ansvariga för föreningen?
E-post: alumni@fek.uu.se
Adress:
Alumniföreningen
Företagsekonomiska institutionen
Box 513
751 20 Uppsala