Utlandsstudier kandidatnivå

Vill du få internationell erfarenhet och nya perspektiv? Vill du vässa dina språkkunskaper och din kulturella kompetens? Företagsekonomiska institutionen har avtal med flera utländska universitet i Europa, Nordamerika och Asien. Som utbytesstudent får du en studieplats utan studieavgifter för en termins utbytesstudier vid partneruniversitet.

Företagsekonomiska institutionen har två ansökningsperioder per läsår, en i februari för utbyte under höstterminen (för både kandidat- och masterstudenter) och en i september för utbyte under vårterminen (gäller endast för studenter på kandidatnivå)

Att åka på ett utbyte är en fantastisk möjlighet till internationell erfarenhet och en nischad utbildning. Genom att vara på plats i ett annat land har du stora möjligheter att förbättra dina språkkunskaper, vässa din kulturella kompetens och får en rik möjlighet till att nätverka. Ett utbyte ger en ovärderlig personlig erfarenhet och är något som många hemvändande studenter säger är det bästa de någonsin har gjort.

Du som är intresserad av utbytesstudier kan hitta all information du behöver för att förbereda en utlandsvistelse på dessa sidor. Har du några frågor kan du kontakta oss på International Mobility Office via e-post, telefon eller besöka oss för mer information.

OBS: vänligen notera att de partneruniversitet som vi kan erbjuda utbyten med kan variera från termin till termin.


Viktiga datum för ansökan till HT17

16 januari Ansökan öppnas
23 januari
Informationsmöte i Hörsal 2 kl.16.15
6 februari Sista ansökningsdag (kl. 15.00)
20 februari(senast) Resultatet publiceras
22 februari Kontrakten till partneruniversitet med tidiga deadlines lämnas in (kl. 12.00). Detta gäller följande partneruniversitet: Monash University
24 februari Kontrakten lämnas in (kl.15.00)

Eventuella restplatser utlyses ej!

Partneruniversitet

Se våra utbytesuniversitet i Australien Se våra utbytesuniversitet i Belgien Se våra utbytesuniversitet i Finland Se våra utbytesuniversitet i Frankrike Se våra utbytesuniversitet i Hong Kong Se våra utbytesuniversitet i Irland Se våra utbytesuniversitet i Italien Se våra utbytesuniversitet i Japan Se våra utbytesuniversitet i Kanada Se våra utbytesuniversitet i Kina Se våra utbytesuniversitet i Nederländerna Se våra utbytesuniversitet i Norge Se våra utbytesuniversitet i Portugal Se våra utbytesuniversitet i Schweiz Se våra utbytesuniversitet i Singapore Se våra utbytesuniversitet i Spanien Se våra utbytesuniversitet i Storbritannien Se våra utbytesuniversitet i Sydkorea Se våra utbytesuniversitet i Taiwan (R.O.C) Se våra utbytesuniversitet i Tjeckien Se våra utbytesuniversitet i Tyskland Se våra utbytesuniversitet i Österrike

Klicka på flaggorna för att se vilka universitet vi har utbyte med i respektive land.

Alla våra utlandsstudieplatser