Ann-Christine Hjelm vinnare av UPS Pedagogikpris 2020

2020-04-20

Ann-Christine Hjelm är en av två vinnare som tilldelats UPS (programföreningen för Uppsala Politicesstuderande) Pedagogikpris 2020.

Den andra vinnaren är Sten Widmalm vid statsvetenskapliga institutionen. Priset delas ut till föreläsare eller seminarielärare som UPS medlemmar anser utmärkt sig extra under året.

Ann-Christine Hjelm

Motivering lyder:
Ann-Christine är en entusiastisk, kompetent och inspirerande föreläsare. Hon är en klippa i stormen med ett ständigt glatt humör och en inställning om att allt går att lösa. Tack vare hennes pedagogiska och tydliga sätt att föreläsa har förvaltningsrätten varit ett riktigt intressant ämne att lyssna på och lära sig mer om. En bra lärare gör att man inte är rädd för att fråga om hjälp, i den bemärkelsen är Ann-Christine en fantastisk lärare. Ann-Christine är personlig, tillmötesgående och en otrolig pedagog, eller som en student motiverade det; “hon förtjänar all uppskattning man kan få!”

Läs mer om Ann-Christine Hjelm