Uppsalastudenter vinnare av L'Oréal Brandstorm 2021 Nordic Final

2021-04-27

Uppsalastudenter från Masterprogrammet i företagande och ledning har deltagit i tävlingen L'Oréal Brandstorm 2021 och levererat fantastiska resultat!

2021 års L'Oréal Brandstorm är den 29:e i ordningen av den populära tävlingen som lockar studenter från hela världen. Årets tema handlar om att uppfinna nya upplevelser inspirerade av underhållningstrender. Tre lag med studenter på kursen Marknader och marknadsföring med Leon Poblete som huvudlärare valdes ut för att tävla i den nordiska finalen. Lagen består av The Klubben Group (Annalena Badiale, Parisa Jazeb, Clara Wik), Team Browsers (Gustav Andersson, Joel Samuelsson, Erik Singer) och Team Y'Ouréal (Olivia Blomqvist, Poyan Khoshnevis, Daniel Rosensand) och med Pao Kao som coach.

Den nordiska finalen arrangerades online den 23 april av L'Oréals nordiska huvudkontor i Köpenhamn. Juryerna var mycket imponerade av alla Uppsalalag. Laget The Klubben Group tog hem förstaplatsen i den nordiska finalen och kommer att fortsätta tävla med ytterligare 60 lag de kommande dagarna om en plats i den internationella finalen.

Grattis till alla studenter som deltagit i L'Oréal Brandstorm 2021!

Senast uppdaterad: 2021-04-01