Uppsalalag vinner den internationella finalen av L'Oreal Brandstorm 2021

2021-06-15

Studenter från masterprogrammet i företagande och ledning vid Uppsala universitet vann den internationella finaltävlingen av L'Oreal Brandstorm 2021 som ägde rum virtuellt den 10 juni.

Uppsalalaget Klubben, bestående av studenterna Annalena Badiale, Parisa Jazeb och Clara Wik, tog hem segern i årets upplaga av den internationella marknadsföringstävling efter en sex månader lång resa.

Årets L'Oréal Brandstorm är den 29:e i ordningen av den populära tävlingen som lockar studenter från hela världen. Tema handlade om att uppfinna nya upplevelser inspirerade av underhållningstrender. Över 60 000 deltagare var med i tävlingen.

I april vann Klubben den nordiska finalen där de slog ut 300 andra lag. Annalena, Clara och Parisa har arbetat mycket hårt genom processen – med start i kursen Marknader och marknadsföring – vidare till den nordiska finalen och nu den internationella finalen. Vi är mycket stolta över deras prestation.

León Poblete (huvudlärare på kursen Marknader och marknadsföring) och Pao Kao har coachat laget under resans gång.

Se finalen av L'Oreal Brandstorm 2021 på Youtube.

Senast uppdaterad: 2021-06-16