Covid-19: Undervisning och examination på Företagsekonomiska institutionen

Innehåll:

Information om vad som gäller för undervisning och examination på Företagsekonomiska institutionen med anledning av covid-19.

Höstterminen 2021

Uppdaterad 2021-06-04

Från och med 30 augusti återgår Uppsala universitet – under förutsättning att smittläget inte förändras till det sämre – till campusundervisning. Under inledningen av höstterminen kommer dock utbildningen att ske med stora digitala inslag på Företagsekonomiska institutionens kurser på Campus Uppsala.

Campus Uppsala

Undervisning och examination som Företagsekonomiska institutionen ansvarar för på Campus Uppsala kommer att genomföras med viss fysisk närvaro och stora digitala inslag under studieperiod 1 och 2 (30 augusti – 3 november).

Vad som kommer att gälla för din kurs kommer att publiceras inför kursstarten på kursens sida i Studium. 

Om restriktionerna lättar ska undervisning och examination ske full ut på campus från och med 4 november. 

Är du ny student? Behöver du stöd och service? Vilka IT-tjänster finns? Vad är bra att tänka på när du pluggar hemma? För dig som är student vid Uppsala universitet

Campus Gotland

Undervisning och examination som Företagsekonomiska institutionen ansvarar för på Campus Gotland återgår till campus från och med den 30 augusti.

Rekommendationer om coronaviruset/covid-19

De rekommendationer som gäller för att minska smittspridningen i samhället ska följas av alla studenter, medarbetare, besökare och övrigt verksamma

Uppsala universitets rekommendationer om coronaviruset/covid-19. Vanliga frågor och svar – vad gäller för dig som är student vid Uppsala universitet? Bibliotek, ekonomi/studiemedel, examination/tentamen, universitetets campus och lokaler etc. 

Tips om hur man som student kan hantera eventuell oro med anledning av coronaviruset finns på Studenthälsans hemsida.

Kontaktuppgifter på företagsekonomiska institutionen

  • Har du frågor om dina studier? Titta först om svaret på din fråga finns på kursens sida i Studium
  • Huvudlärare – aktuell information om din kurs och samt kontaktuppgifter till huvudläraren hittar du på kursens sida i Studium.
  • Kursadministrationen: info@fek.uu.se
  • Studievägledning kandidatnivå: studievagledning@fek.uu.se
  • Studievägledning masternivå: master@fek.uu.se
Senast uppdaterad: 2021-06-16